Autoriseret Robinson forhandler & servicecenter​

​✭ Professionel forhandler 

​✭ Reservedele og udstyr i høj kvalitet

✭ Rådgivning & Vejledning

Fly service ​- kompetent og effektiv service af mange flymærker

Air Service International A/S servicerer, vedligeholder og reparerer mange forskellige flytyper af fly fra vores to baser i Billund og Roskilde. Vi kan desuden tilbyde at udføre service og reparation af fly andre steder i Danmark. Vi har den beste servicering af fly.

Air Service International udfører professionel fly service på de fleste flytyper og mærker. Vi har stor erfaring med fly som eksempelvis: 

  • Cessna
  • Piper
  • Mooney
  • Beechcraft
  • Partenavia
  • Og mange andre mærker.

Professionel fly service siden 1979

​​Skal dit fly eller helikopter vedligeholdes? Vi har erfaringen og ekspertisen til at tilbyde dig en  førsteklasses service. ​Vi er autoriseret servicecenter for Technify (dieselmotorer) som er installeret i blandt andet Diamond og Piper fly. 

Vi desuden specialiseret i at udføre strukturarbejde​ i forbindelse med skader eller modifikation og forstærkning. Derudover tilbyder vi vejning af fly med elektroniske vægte.​​ Vi er dit perfekte flyværksted.

Kontakt os i dag

Kontakt os og hør mere om fly service hos Air Service International. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 75 33 87 33 eller skrive til os på e-mail info@airserviceint.dk.

ADRESSE

​Air Service International A/S

Stratusvej 1

7190 Billund

​CVR: 86257718

KONTAKT OS

​Tlf.:
+45 75 33 87 33

E-mail:

info@airserviceint.dk