Autoriseret Robinson forhandler & servicecenter​

​✭ Professionel forhandler 

​✭ Reservedele og udstyr i høj kvalitet

✭ Rådgivning & Vejledning

​Robinson helikopter – den mest populære civile helikopter i verden

​Hos Air Service International har vi en dyb og årelang passion for helikoptere. Helikopterflyvning er lig med følelsen af frihed og uafhængighed. Når man først har fået den følelse ind under huden, er den næsten umulig at slippe.

​Vi er derfor utroligt stolte over at være autoriseret Robinson forhandler og servicecenter.​ Robinson er verdens førende producent af helikoptere til civilt brug, derfor er der god grund til at vælge en Robinson helikopter.

Derfor skal du vælge en robinson helikopter

Med en Robinson helikopter får du en ydeevne i særklasse til en attraktiv pris. Samtidig er en Robinson helikopter nem at betjene og meget driftssikker.

Robinson har produceret R22 helikopteren med stempelmotor siden 1979, og R44 med stempelmotor og plads til 4 personer siden 1992. 

I 2010 så Robinsons første turbinehelikopter dagens lys. R66 er med turbinemotor og har plads til fem personer. Det er en fantastisk helikopter, der er god både til privatbrug og erhvervsbrug. Prisen ligger langt under prisen på andre turbinehelikoptere med samme ydeevne og kvalitet.

Læs mere om Robinson helikopter her

Ring og hør mere

Kontakt os for at høre nærmere om de mange fordele ved en Robinson helikopter på telefon 75 33 87 33. Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@airserviceint.dk.

ADRESSE

​Air Service International A/S

Stratusvej 1

7190 Billund

​CVR: 86257718

KONTAKT OS

​Tlf.:
+45 75 33 87 33

E-mail:

info@airserviceint.dk