Autoriseret Robinson forhandler & servicecenter​

​✭ Professionel forhandler 

​✭ Reservedele og udstyr i høj kvalitet

✭ Rådgivning & Vejledning

​Robinson helikopter – en helikopter af høj kvalitet

​Hos Air Service International har vi en dyb og årelang passion for helikoptere. Helikopterflyvning er lig med følelsen af frihed og uafhængighed. Når man først har fået den følelse ind under huden, er den næsten umulig at slippe.

​Vi er derfor stolte af at være autoriseret Robinson forhandler og servicecenter.​ Robinson er verdens førende producent af helikoptere til civilt brug, derfor er der god grund til at vælge en Robinson helikopter.

Derfor skal du vælge en robinson helikopter

Med en Robinson helikopter får du en helikopter, der yder mindst lige så godt, eller måske endda endnu bedre end sine konkurrenter, men til en lavere pris. Samtidig er en Robinson helikopter nem at betjene og meget driftssikker.

Robinson har produceret R22 helikopteren med stempelmotor siden 1979 og R44 med stempelmotor og plads til 4 personer siden 1992. 

I 2010 kom så den første turbinehelikopter fra Robinson. R66 er med turbinemotor og har plads til fem personer. Det er en fantastisk helikopter, der er god både til privatbrug og erhvervsbrug. Prisen ligger langt under prisen på andre turbinehelikoptere.

Læs mere om Robinson helikopter her: http://robinsonheli.com/

Kontakt os i dag

Kontakt os for at høre nærmere om Robinson helikopter på

telefon nr. 75 33 87 33 eller på e-mail: info@airserviceint.dk.

ADRESSE

​Air Service International A/S

Stratusvej 1

7190 Billund

CVR: 86257718

Air Service International A/S
Stratusvej 1
7190 Billund
Tlf.: +45 75 33 87 33
CVR: 86257718
info@airserviceint.dk